Reload
Tobacco Trail Open 2018 2018
Start time: Saturday 24. March 12:00
Last update: 26. March 2018
27. oktober 12:42
Status Trail Entrants Last update Results
1. Hannah Bonhotal Kiruna Rank: 4

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time Dogs
in/out
1 Övre Soppero 5h 47min 24/3 17:47 24/3 21:07 3h 20min 14 / 10
2 Saivomuotka 5h 45min 25/3 03:52 25/3 10:05 6h 13min 10 / 8
3 Lannavaara 5h 15min 25/3 15:20 25/3 19:01 3h 41min 8 / 8

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Dogs Rank
out/in
1 Start Luossavaara - Övre Soppero 24/3 12:00 24/3 17:47 5h 47min 14 1 / 9
2 Övre Soppero - Saivomuotka 24/3 21:07 25/3 03:52 5h 45min 10 4 / 3
3 Saivomuotka - Lannavaara 25/3 10:05 25/3 15:20 5h 15min 8 7 / 7
4 Lannavaara - Ice Hotel Finish 25/3 19:01 26/3 01:15 6h 14min 8 5 / 4